Sonntag, 21. Oktober 2012

Miért jobb a fogpótlás az all-on-4 módszerrel?


Üdvözöllek a blogomon, Kedves Látogató! Csillának hívnak, budapesti egyedülálló anyuka vagyok, a blogot a szabadidőmben szerkesztgetem, ezért sajnos nem tudok majd minden nap új bejegyzéssel megjelenni, de remélem hetente azért több bejegyzést is tudok majd posztolni.
Az első poszt témája mindjárt az egészséges életmódhoz kapcsolódik majd, vagyis inkább szánk egészségéhez, Kiderült ugyanis - lehet, hogy csak számomra volt ez újdonság – hogy létezik a teljes fogpótlásnak egy teljesen korszerű, fix és tartós módszere is, amelynek során a normál fogbeültetéshez hasonlóan fém (általában titán) implantátumokat helyeznek el a páciens állkapcsának csontszövetébe fúrt lyukba, szám szerint 4-et (kettőt alulra és kettőt felülre), amelyek a több hónapos gyógyulási fázist követően majd mesterséges foggyökérként biztosítanak stabil alátámasztást a teljes fogsornak. Hihetetlenül hangzik, nemde?

Nincs többé kellemetlen, lötyögő érzés, mint a korábbi kivehető fogpótlásoknál, az új megoldással készült teljes fogpótlás Budapest területén bleül is elérhető, ráadásul nálunk sokkal olcsóbb a szolgáltatás, mint Nyugat-Európában vagy a tengerentúlon. Az úgynevezett All-on-4 módszerrel készült teljes fogpótlások maximális élettartama elérheti a 40 évet is, ami  sok esetben életre szóló megoldást jelenthet a pácienseknek.
Ráadásul az elkészült fogpótlás színében és minden egyéb fizikai tulajdonságában teljesen megegyezik az eredeti, ép és egészséges természetes fogakéval, a különbséget csak az látja, aki készítette vagy akinek készítették. (Az is csak azért, mert tud róla.)
Ezen információk birtokában egyértelmű, hogy a fogpótlásnak ezt a korszerű módját választanám a lötyögős műfogsor helyett, ehhez azonban sajnos mélyebbre kell nyúlni apénztárcába, lévén, hogy a társadalombiztosító nem támogatja az esztétikai fogászati kezeléseket, a fogbeültetés és az ezzel a módszerrel készült a fogpótlás pedig annak minősül.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen